Koncertnavne

CUT’N’MOVE

CUT’N’MOVE

CUT’N’MOVE behøver ikke den store introduktion. De har solgt over 2 millioner plader over hele verden og har vundet 6 grammys. CUT’N’MOVE debuterede i 1991, med deres store hits “Get Serious” og “Spread Love”, som begge opnåede Top 10 placeringer på den amerikanske dance chart og Billboard Hot 100. Bandet gik i opløsning i 1996, men de 2 originale band medlemmer, Mc Zipp and Zindy blev genforenet i 2015 og hvor de begyndte at turnere igen på kæmpe 90’er shows.

The Hitmen

The Hitmen

I konstellationer fra 4-10 musikere, er det primære i The Hitmens optræden, et tæt og velsvingende sammenspil, en knivskarp dresscode, samt en energisk og tempofyldt optræden med en vedholdende og insisterende kontakt til publikum. I et tæt samarbejde med arrangøren, sammensættes et unikt show til det enkelte arrangement. Dette sikrer et show med fokus på det enkelte arrangements unikke behov. THE HITMEN ER ET OPLAGT VALG TIL FIRMAFEST, JULEFROKOST ELLER DEN EKSLUSIVE PRIVAT FEST!

Dodo & The Dodos

Dodo & The Dodos

Det er mere end 35 år siden Dodo & The Dodos mødtes, men de giver stadig hvad de har – på store og små scener. Hvis nogen er i tvivl om Dodo & The Dodos’ plads i danskernes hjerter, skulle de have oplevet dem på Skanderborg-festival. Da sang folk med på sangene, men de gjorde det vel at mærke også tyve minutter før bandet gik på scenen.

Birthe_Kjær_&_Feel_good_band

Birthe_Kjær_&_Feel_good_band

Birthe Kjær turnerer med sit nye 9 mands band, med rytmegruppe, 3 Blæsere, og 2 Korpiger, ialt 9 personer under ledelse af Kapelmester Ronnie Flyvebjerg. Musikken er hentet fra Birthe Kjærs lange karriere, fra “Den Knaldrøde Gummibåd” til Grandprix Highlights, og hendes seneste CD “Smile”. Et godt festligt og alsidigt repertoire, der rammer det brede Publikum.

The Stuff

The Stuff

”The Stuff er navnet, stilen er blues især hentet hos salige Stevie Ray Vaughan. Tre mand leverer varen og lidt til og imponerer med en særdeles tæt og troværdig omgang blues-rock. The Stuff er et band med en kunnen og et overskud som langt overgår de fleste bands man hører.” - Jørgen Rye – Århus Stiftidende.

Singers

Singers

Vokalgruppen Singers har det hele i munden. Seks professionelle sangere som udgør et samlet orkester. Singers skaber med stemmerne alene ,harmonier, beats, bas, grooves og er alle stærke solister. Repertoiret spænder vidt fra originale kompositioner til arrangementer af de nyeste hits fra fx Madonna, George Michael og Stevie Wonder. Så det er ikke bare pral!

Martin Brygmann

Martin Brygmann

Entertainer, sanger, komponist, komiker, skuespiller. Den eminente, uforlignelige og latterligt sjove Martin Brygmann kan det hele, og han er især kendt for sin karakter Todd, der kunne opleves i hans seneste one-man show fra 2011 ”Alle ulykker sker med lemmet”.

Jette Torp

Jette Torp

Hun har henrykket publikum med sin shows og koncerter i mere end 20 år. Hun har indspillet og udgivet 8 albums og medvirket i et utal af tv udsendelser. Hun høstede top anmeldelser for sin rolle som Judy Garland i foråret 2011 og senest er hun braget ind på hitlisten med sit nye Carpenters album- Close To You. Paletten har mange farver og Jette Torp kan derfor også engageres i flere forskellige konstellationer afhængig af det enkelte arrangement.

Zididada

Zididada

Evig sol, fest og fede hits - Så kort og præcist kan man beskrive Zididada. ZIDIDADA er et af Danmarks mest leveringsdygtige orkestre, hvad angår ørerhængere og evergreens. Der er ikke mange i de danske stuer, der ikke kan nynne med på Zididada Day, og på Princesse, eller simpelthen ikke har kunne få Walking On Water ud af hovedet. Med altid storsmilende og karismatiske Jimmy Colding i front, tager ZIDIDADA hul på endnu et spændende år i bandets efterhånden lange og glorværdige karriere.

Danser med drenge

Danser med drenge

Det går ikke stille af, når Danser med Drenge giver koncert – det ved enhver, der har været til en DmD-koncert. Mange tusinde danskere, der har oplevet DmD på scenen, kalder dem for Danmarks bedste live-band. En DmD-koncert er en garanti for fællessang og fest. ”Langtidsholdbar” er en passende betegnelse at hæfte på Danser med Drenge.

Roger and over

Roger and over

Roger & Over har gennem de sidste mange år begejstret publikum i hele landet. Roger And Over spiller rockhits fra de sidste 40 år. Orkestret har en fremragende evne til at underholde sit publikum. Roger And Overs repetoire er bl.a. Elvis, Chuck Berry, Creedence Clearwater, Smokie, Van Morrison, Beatles, Sweet og Slade m.m