Børneunderholdning

Ramasjang Mysteriet_liggende format

Ramasjang Mysteriet_liggende format

Vær med til at opklare mysteriet med Kristian Vinderen af "Årets Bedste Børneprogram 2013", Ramasjang Mysteriet, har taget Danmarks børn med storm. I en fantastisk underjordisk hule opklarer detektiven Kristian sammen med en masse børn store mysterier i Ramasjang. Hvem har snuppet prikken over i fra Hr. Skæg? Hvor er Bamses honningkrukke? Og hvad skal Sebastian gøre uden sine kære briller? Er skurken Camping Vagn, Ronnie Roligan, Preben Pølsesnak eller en helt femte?

Silja

Silja

BØRNEJAZZ MED SILJA OKKING Søde og sjove Silja synger for poderne – men forældre og bedsteforældre er også mere end velkomne til at lytte med. Kom og syng, dans og lyt til en masse skønne børnesange, i en intim stemning med små fortællinger og med musikken i fokus, sammen med Silja fra Ramasjang. - Det bliver med garanti både sjovt og festligt.

Onkel Reje tager røven på dig

Onkel Reje tager røven på dig

Den politisk ukorrekte Onkel Reje fra DR Ramasjang, er trods sit rødmossede piberygende udseende en mand, der virkelig kan trække publikum til. Nu har man mulighed for at møde Onkel Reje og Niller.  Og når de to populære Ramasjang-figurer drager på landevejen, kommer det ikke til at gå stille for sig. Der bliver sang, dans, gaver - og masser af ballade! Til showet kan man høre store hits fra cd´en 'Onkel Rejes Store Pladehits', såsom 'Jeg kan ikke lide at gå i bad' og 'Prutte Prutte Prutte'.

Rosa fra Rouladegade

Rosa fra Rouladegade

Rosa fra Rouladegade bliver genudsendt løbende på Ramasjang. Rosa er igen aktuel på DR / Ramasjang. Denne gang med et nyt program - Rosas sovedyr på eventyr, hvilket er en titel LIVE showet vil tage udgangspunkt i. Der er mange børn og voksne, der kender Rosa fra Rouladegade. Den syngende, legeglade kagebager, der toner frem på DR’s børnekanal Ramasjang med jævne mellemrum.

Sebastian Klein

Sebastian Klein

Du kender SEBASTIAN KLEIN, og du kender musikken fra “Kære Sebastian” på DR1. Den om brevduen, den om aben A, der altid slapper af, den om dyrepasseren, den om at “den er gal!”…Nu kan du høre musikken. Live! Udover musikken vil der være mulighed for at opleve Sebastian som f.eks. dyrepasser og rockstjerne – og i pyjamas og nathue! Der vil også være små historier, overraskende overraskelser og chokerende chok til børnen. Sebestian laver også shows sammen med sit band, og showet "Mer styr på dyr"

Monster og Joakim

Monster og Joakim

Oplev Monster og Joakim med deres eget quizshow! Her kan man stille spørgsmål til Monster, møde hans kæledyr Mike og Jeff og ikke mindst få muligheden for at stille op i monsterquizzen. Og hvis man gætter, hvilke sange, Monster synger, vanker der en lækker præmie - men det er med livet som indsats! Monster og Joakim er kendt fra bl.a. SommerSummarum på DR1.

Motor Mille & Band

Motor Mille & Band

I 2016 spillede Motor Mille for første gang med sit eget band. Og med en udsolgt forårs- og efterårsturné, har Motor Mille & Band nu besluttet, at gentage succesen igen i foråret 2019. De seneste år, har man på DR kanalen Ramasjang kunne møde Motor Mille. Alle børn og voksne er inviteret, så kom og oplev den seje pige med de lyse fletninger lave et fantastisk show. Showet er fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade.

hr skæg hemmelighed_screen_edited

hr skæg hemmelighed_screen_edited

Hr. Skægs bedste ven Vinter har forberedt en kæmpe overraskelse til Hr. Skæg, med sang og musik og en stor gave og alle er inviteret til at komme, for jo flere der er med, jo bedre. Vinter garanterer at dagen bliver en dag som ingen glemmer. Men ikke alt er som det skal være. Hr. Skæg har gennem hele sit liv båret på en stor hemmelighed. Han har noget vigtigt at fortælle som han aldrig har sagt til nogen før. Noget, han frygter, kan koste ham alle hans venner.

Shane Brox

Shane Brox

Shane Brox bliver omtalt som nutidens Jørgen Clevin. De fleste børn og deres forældre kender ham som den kreative eventyrfortæller. Shane Brox beskæftiger sig i dag med at formidle kunst, kultur og kreativitet til den næste generation og deres voksne. Han rammer derfor ned midt imellem børn og de voksne, der er på jagt efter deres indre legebarn. Oplev den altid inspirerende Shane Brox live! Shane Brox kan bl.a. bookes til woorkshop eller 1 x 30 min. hvor han fremviser sine kreative ting.

Ole & Kaya

Ole & Kaya

Forrygende børnekoncert med det musikalske makkerpar Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Kaya og Ole har spillet et hav af koncerter til stor fornøjelse for familier og børn rundt om i hele landet. Nu har de rystet posen og hiver alle de bedste og mest kendte sange frem fra deres lange karriere indenfor børneunderholdning. Kom og hør sange som du kender fra TV, film og CD med bla. Kaj og Andrea, Jungledyret Hugo, Drengen der dagdrømte, Åh Abe, Otto er et næsehorn, samt mange flere.