Foredrag, konferenciers m.m

Elisabeth  Foredraget - 5 FORTRYDELS

Elisabeth Foredraget - 5 FORTRYDELS

Ikke et foredrag – ikke en koncert , men et MUSIK-FOREDRAG hvor Elisabeth gennem rejse i egne sange, synger, fortæller, læser op, og kommenterer på jagten på det lykkelige liv. Som ingen af os har opskriften på , men som vi alligevel kan nærme os nogle ingredienser i måske. Og måske ved at reflektere på hvad der IKKE gør os lykkelige osse.

Bubber - Positivitet og livsglæde

Bubber - Positivitet og livsglæde

Bubber er en af Danmarks mest kendte tv-værter. Foredrag: Positivitet og livsglæde ! Få det bedste ud af livet… du vælger selv. Et åbent og ærligt foredrag, og en peptalk i at bevare sindet åbent og holde fast i evnen til at glædes over både store og små ting i hverdagen. Udstråler vi en positivitet, kan det ikke undgå at smitte af på hele vores liv – både i det private og arbejdslivet.

Ibi Støving

Ibi Støving

2011 tog Ibi Støving springet fra TV3 til TV2, hvor hun først lavede Weekend Weekend og siden hen GO’ Morgen Danmark og programmet “Hvem Bor Hvor”. I 2012 var hun chefredaktør på Miinto.dk og modtog i 2013 en iværksætterpris for Bedste Marketingskampagne på nettet. Ibi modtog også prisen som Bedste Kvindelige TV Vært i 2013. Du kan bl.a. booke Ibi Støving som konferencier til div. shows m.m.

Chili Klaus

Chili Klaus

Oplev Chili Klaus prøvesmage chilier sammen med publikum. Chili Klaus har for alvor gjort chilien og chilismagningen populær i Danmark. Han spist sig gennem nogle af verdens stærkeste chilier for åben skærm. Hans videoer er set af millioner af mennesker og det har gjort ham til årets virale hit på de sociale medier.

Peter Ingemann

Peter Ingemann

Peter Ingemann er bl.a. kendt som vært på nogle af DK’s mest sete TV-programmer, bl.a. Hammerslag, Den Store Bagedyst, Nybyggerne m.fl. Peter Ingemann kan bookes med forskellige foredrag eller som auktionarius til forskellige events.

Stig Rossen

Stig Rossen

Sanger, skuespiller og forfatter. Oplev Stig Rossen’s yderst levende, meget underholdende og særdeles inspirerende succes-foredrag ”Livet skal ikke leves på automatpilot.” Nyd bl.a. historien om, hvordan Stig Rossen blev så ”blæst i krydderen” af at spille den samme rolle aften efter aften (i musicalen Les Misérables), at det til sidst lykkedes ham at falde i søvn på scenen midt under en forestilling foran et betalende publikum.

Kim Babbel

Kim Babbel

FOREDRAG – Brug din hjerne til en forandring ! Din hjerne kan være din bedste ven, eller din værste fjende ! Hjernen er et fantastisk organ, men hvis ikke vi får læst brugsanvisningen(som IKKE fulgte med ved fødslen), famler vi ofte i blinde. Kim Babbel inviterer dig på en rejse i Sindets Struktur på en intens, forståelig og sjov manér, foredraget har et højt tempo og er fyldt med skøre interessante indfald. Foredraget er en mental workout og publikum bliver efterladt med et smil på læben.

Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldts musikalske foredrag – Anders tager os med ind “i tonernes verden” på en musikalsk rejse med udgangspunkt i de begivenheder, der har formet hans tilværelse. Anders Blichfeldt har en stor stemme og en stor personlighed. Han er formidabel til at indtage scenen, kun bevæbnet med en guitar og sin imponerende karisma. Vi kommer med ind i komponistens værksted, hvor Anders fortæller åbent om både sit liv og sin musikalske karriere.